Забавно

Дилема за Близнашки: Да прати Криско или Атанаска като санкция за Русия

МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ – Сериозна дилема е напрегнала проф. Близнашки относно това какви да бъдат поредните санкции срещу Русия, които се очаква държавите от ЕС да наложат в края на седмицата, ако Путин не спре насърчаването на военни действия в Донбас.

Според приближени до служебния кабинет източници дилемата е кой от двамата стожери на еклектичния мозъчен дефицит измежду Криско и Атанаска да бъде изпратен в Москва за назидание.

“Ако изпратим Криско, ще зарази руската младеж с експлицитна посредственост и стряскащо ще вкара едни такива адски дразнещи лафчета в речниковия запас на населението. Путин ще полудее” – разсъждавал Близнашки ползите от едната санкция.

Изпращането на Атанаска от Павликени, която нашумя с наличието на мироглед, сходен с този на душевноболна гупа, внушила си, че е макак, пък може да се отрази на сексуалността на радикално православните руснаци, които да преминат към хомосексуализма, мотивирани от факта, че при него поне няма никакъв шанс да се пръкне същество, сходно като новата сензация на българския Интернет.

Военният министър Велизар Шаламанов отново зае стриктно про-западна позиция и пожела санкцията към Русия да включва изпращането и на Атанаска, и на Криско.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu