ИТ Новини

YouTube има нов дизайн и за първи път – ново лого

YouTube предложи доста преработена визия на своята платформа, която включва нов дизайн и ново лого.

Компанията, която е собственост на Google, планира да добави още по-голяма функционалност като в същото време запази почти идентичен вид в мобилната и десктоп версията си.

Преди всичко, YouTube вече ще има ново лого и иконка. То се описва като изчистена версия, която работи по-добре на най-различни устройства и екрани, включително и най-малките. По-ярката иконка трябва да се вижда по-лесно, когато я гледате на малък дисплей на телефон. Ъпдейт ще я добави в десктоп и мобилната версия на YouTube още днес, а скоро ще стане част и от другите услуги на Google.

Следващата промяна е в идването на вече познатия Material Design изглед, който Google налага в своите приложения. YouTube за десктоп вече има „свеж, опростен и интуитивен вид, който позволява на съдържанието да изпъква“. Може би най-доборото нововъведение е т.нар. Dark Theme, която затъмнява екрана, докато гледате.

Мобилната версия също получава някои ъпдейти като преместени в долната част навигационни бутони и разделите Library и Account.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu