Забавно

Aftersex селфи

Всичко започна с първите телефони и камерите. Тогава още не знаехме, че те са предвестник на интернет изненадите като домашно порно, снимка на члена ти, която винаги отива на грешния номер и още много други. Няма как да не споменем и зараждането на селфито като социална аномалия. Всеки се опитва да се ухили достатъчно, за да покаже къде е бил или какво е правил в точния ден. Не сме фенове на идеята, но след като Майли създаде тренд, който няма спиране, сякаш отвори вратите на ада, сме длъжни да го търпим и да не се оплакваме. Разбира се, всеки продукт следва своята еволюция и е време да те запознаем с чудото наречено – “аftersex”.

Правилно, “aftersex” е твоето селфи, в което присъства и партньорката, а кадърът трябва да показва, че съвсем скоро сте мачкали чаршафите. Разбира се, нашите трябва да са от някое друго борче в Южния парк, където всяка вечер чуваш циповете, имитиращи щурчета, но вече сме говорили много по тази тема. 

This slideshow requires JavaScript.


“Aftersex” селфито набира сериозна сила, което означава, че ако скоро ще можеш да видиш и такива кадри в социалните мрежи. Подозираме, че феминистката страна веднага ще го регистрира като пореден опит за разбиване на “интимността”, както и “предателство” към женската дискретност, но това не е основната идея. Този вид снимки е поредният начин за фукане, затворено с hashtag.

Голяма част от потребителите веднага затварят своите профили, за да не се изправят срещу моралистите, които пропускат идеята и забравят доброто старо мото “Прави любов, а не война!”. Очевидно е трудно за разбиране, след като и тук се чете морал. Съмняваме се, че ще има жени, които биха се съгласили на подобен социален експеримент, но пък вече сме пуснали дяволите, за да се опитваме да спасим положението, а и е за предпочитане пред снимката с муцките, нали? И нека не забравяме, че така имаш по-големи шансове да хванеш жената в грешка, защото никога не знаеш какво точно ще откриеш в мрежата. С наближаването на летния сезон ще имаш шанса да напълниш албума със завоевания! 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu